6 ΟΚΤΩΒΡΗ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

6 ΟΚΤΩΒΡΗ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

Thursday, November 9, 2017

ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΟ ΥΠ.ΥΓΕΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ



 
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ ΑΠΕΡΓΙΑΚΑ!


24ωρη απεργία σήμερα 9 Νοέμβρη απο τους νοσοκομειακούς γιατρούς (ΟΕΝΓΕ) και έκτακτη 4ωρη στάση εργασίας απο την ΠΟΕΔΗΝ. Ενωμένοι οι εργαζόμενοι στην υγεία ΕΝΑΝΤΙΑ στο σχέδιο νόμου για το χρόνο εργασίας των γιατρών. 
Στην συγκέντρωση 11πμ στο υπουργείο Υγείας, οι εργαζόμενοι προχώρησαν σε κατάληψη του υπουργείου, φτάνοντας έξω απο την πόρτα των υπουργών που απουσίαζαν, έμειναν για λίγη ώρα απαιτώντας να σταματήσει η αντιδημοκρατική διαδικασία ψήφισης και να αποσυρθεί το απαράδεκτο νομοσχέδιο έκτρωμα που ανατρέπει τον σταθερό ημερήσιο και εβδομαδιαίο χρόνο εργασίας των γιατρών. Ακολούθησε διαδήλωση που έφτασε έξω απο την βουλή.

Η οργή ξεχειλίζει στον ιατρικό κόσμο, για την ανατροπή στο χρόνο και τον τρόπο εργασίας, αλλά και για τον εμπαιγμό και την αντιδημοκρατική αντιμετώπιση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ. 

Αν νομίζουν ότι ξεμπερδεύουν με τους αγωνιζόμενους γιατρούς και συνολικά με τους εργαζόμενους της υγείας που σήμερα απεργήσανε και διαδηλώσανε ενωμένοι, γελιούνται. 
Όλες οι μάχες που είναι ξεκινημένες, όπως ο αγώνας για τις προσλήψεις και την μονιμοποίηση των συμβασιούχων-ΟΑΕΔ-επικουρικών με την κινητοποίηση στις 29/11 στις 1:30μμ στο υπ υγείας, είναι βήματα για να ξηλώσουμε τα αντιδραστικά νομοθετήματα στην πράξη. 
Η απάντηση που πρέπει να δώσουν οι γενικές συνελεύσεις μας, οι ενώσεις και πάνω απο όλα η ομοσπονδία μας  (ΟΕΝΓΕ) είναι μία : "ότι και να ψηφίσουν θα μείνει στα χαρτιά", ΑΜΕΣΑ να αποφασιστεί ΠΕΝΘΗΜΕΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ - ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ!  



No comments: